ICEC konference a výstava v Oxfordu

Dne 4 – 6. září se v britském Oxfordu konala mezinárodní výstava a konference zaměřená na kryogeniku. Konference se koná jednou za dva roky střídavě v Evropě nebo Asii a patří mezi největší akce v oblasti kryogeniky na světě.
 

ICEC konference a výstava v Oxfordu

Naši obchodní zástupci pan Ing. Luboš Polák a Ing. Vojtěch Kohut se zástupci firmy Western Shell Cryogenic Equipment Co.

Letošní ročník byl již sedmadvacátý a vůbec poprvé se akce uskutečnila ve Velké Británii. Události se účastnilo přes 500 návštěvníků a 300 prezentujících odborníků z oboru kryogenika. Nejvíce zástupců bylo z Asie a z Evropy, ale zúčastnily se i společnosti z Ameriky.
Na akci nesměli chybět také světoví dodavatelé v oboru kryogenika. Společnost Linde Kryotechnik je stálým zákazníkem PBS a patří zároveň mezi světové výrobce v tomto odvětví.
O stánek PBS byl po celou dobu výstavy velký zájem, převážně od návštěvníků z asijských zemí. Cílem našich obchodníků bylo získat nové informace z oboru a setkat se se stávajícími případně budoucími klienty.

Návštěva konference splnila všechna naše očekávání, protože jsme se setkali s celou řadou odborníků v oboru. Mimo jiné i s řadou uznávaných vědců z Oxfordu, Cambridge nebo institutu CERN.

41558917_1415714401906717_787442662713065472_n.jpg
Konference a výstava probíhaly v nádherných historických prostorách Oxfordské univerzity.