PBS Sportuje - proběhl další ročník akce pro zaměstnance PBS a jejich rodiny

Dne 16. 6. 2018 se konal druhý ročník firemní sportovní akce PBS SPORTUJE. Na bítešském fotbalovém stadionu se sešlo přes 400 zaměstnanců s rodinami, aby si společně užili odpoledne plné zábavy.
PBS Sportuje - proběhl další ročník akce pro zaměstnance PBS a jejich rodiny

Hned při vstupu, dostal každý účastník malý dárek.  Pro děti byly připraveny balonky, medaile a drobné sladkosti. Kromě dobrého jídla a pití byl samozřejmě náplní dne sport. Stejně jako v loňském roce nesměl chybět přátelský fotbalový turnaj, kde proti sobě stály jednotlivé divize. Vítězem turnaje se stal tým „Dislektik“ (DIS), který si oproti loňskému ročníku, polepšil o jednu příčku. Vítězové získali Pohár generálního ředitele PBS. Kromě fotbalového turnaje bylo součástí programu například fitness pro ženy, řada netradičních sportovních aktivit a atrakcí pro děti, mládež i hravé dospělé.

Stejně jako v minulém ročníku se na nebi objevovaly mráčky, avšak na hřišti panovala slunečná nálada.
nálada.

Sportovní den PBS si každý užil po svém. Na děti mimo jiné čekala trampolína, kde si mohly vyzkoušet s jištěním i nějaký ten akrobatický kousek. Pro ty nejmenší a méně odvážné byl připraven skákací hrad..
 
 pbs-sportuje_velka-bites-0402.jpg
Poháry čekaly na vítěze v jednotlivých sportovních soutěží.

pbs-sportuje_velka-bites-0141.jpg
Děti si velice oblíbily tzv. „Bumber balls“.


pbs-sportuje_velka-bites-0343-12.jpg
Mezi sportovní aktivity se řadila střelnice pro malé i velké.


pbs-sportuje_velka-bites-0445.jpg
Zleva Ondřej Jun, vítěz soutěže „Biatlon“ a zároveň brankář fotbalového týmu „Slévači“ (DPL), přebírá cenu od Generálního ředitele Milana Macholána a ředitele divize centrum Bronislava Stiskálka.