Navýšení mezd a další benefity pro naše zaměstnance

27. 03. 2024
Po jednání vedení PBS Velká Bíteš se zástupci odborové organizace OS KOVO na téma mzdového vývoje v roce 2024, je výsledkem společné dohody navýšení mezd průměrně o 5 % od 1.4.2024.
Navýšení mezd a další benefity pro naše zaměstnance

Toto navýšení mezd doplňuje naše současné finanční benefity:

- Příspěvek na penzijní nebo životní pojištění ve výši 13 200,- Kč a více, dle odpracovaných let
- Kvartální odměna ve výši 2 000,- Kč za docházku
- Dotované stravování s výběrem ze 7 druhů obědů, nově zavádíme i dotované teplé večeře
- Dotované jazykové vzdělávání
- Finančně zvýhodněné telefonní tarify pro zaměstnance i jejich rodinné příslušníky
 
Nabízíme také řadu nefinančních benefitů, včetně zkrácené pracovní doby na 7,5 hodiny, což v souhrnu představuje přibližně 17 volných pracovních dnů za rok.
 
PBS je významným zaměstnavatelem na Vysočině s více než 600 zaměstnanci. V rámci rozšíření výzkumu a vývoje jsme otevřeli vývojovou kanceláře v Praze. Spolupracujeme s řadou vysokých škol, abychom posílili inovativní potenciál našich projektů.
 
V současné době rozšiřujeme naše týmy ve výrobním závodě ve Velké Bíteši, a to jak v oblasti výroby, tak na technických, obchodních a jiných pozicích. Tím reagujeme na rostoucí poptávku po našich produktech, zejména v oblastech letectví, energetiky a dalších strojírenských odvětvích.
 
Pokud hledáte novou výzvu, navštivte naše webové stránky www.pbs.cz/KARIERA a zjistěte více o aktuálně otevřených pozicích. Přidejte se k našemu týmu a buďte součástí našeho úspěchu!