Tým špičkových manažerů jsme rozšířili o dvě nová jména

S novým rokem přichází nové výzvy a příležitosti. S příchodem roku 2024 jsme rozšířili náš tým o dva zkušené manažery, kteří nám pomohou dosáhnout našich cílů.
Tým špičkových manažerů jsme rozšířili o dvě nová jména

Pro rok 2024 jsme si stanovili ambiciózní cíle: znásobit naši produkci a posílit pozici na trhu. Proto jsme posílili náš tým PBS o dva zkušené manažery.


Do role ředitele Divize přesného lití jsme přivítali Ing. Karla Dobrovolného, který má za sebou úspěšnou kariéru jako technologický manažer ve společnosti Brembo Czech. S více než 20 lety zkušeností v oboru a prací v několika mezinárodních firmách přináší do našeho týmu bohaté know-how.


Karel-Dobrovolny.jpg

Nově se k nám připojil také Oldřich Kučera, který převezme pozici ředitele výroby v Divizi letecké techniky. S 18 lety zkušeností ze společnosti Cooper-Standart Automotive Česká republika, kde zastával klíčové pozice jako Product Engineer a New Product Leader, a dalšími devíti lety jako Manažer výroby, přináší do našeho týmu cenné znalosti a dovednosti.

Oldrich_kucera_dilna_02.jpg

S plným přesvědčením věříme, že oba manažeři uplatní své zkušenosti a přispějí k dosažení našich nových cílů pro rok 2024.